Foto’s SV-ZWH

Op vrijdag 26 april 2024 vond een busreis plaats naar de Broeker Veiling in Broek op Langedijk.

Op zaterdag 16 maart 2024 werd het voorjaarsfeest gehouden in de Zoete Inval, met een optreden van Erwin Fillee en Willeke Destell.

Op 15 december 2023 werd een Kerstbingo georganiseerd. Deze was tevens het afscheid van Tiny Hulst als organisator.

Op zaterdag 18 november 2023 werd in De Zoete Inval het najaar feest georganiseerd, met een optreden van de Seniorenzanger.

Op 18 november 2023 werd het najaar feest georganiseerd in De Zoete Inval. Deel 2

Op 23 oktober 2023 werd een busreis georganiseerd naar het Draaiorgel- en Kermismuseum.

Op zaterdag 30 september 2023 werd een lunch feest georganiseerd in De Zoete Inval. Ruim 120 deelnemers genoten van het eten en het optreden van Hans Baaij.

Op vrijdag 7 juli 2023 werd er een busreis georganiseerd naar Volendam en Schermerhorn. Uiteraard was er een bezoek aan een palingrokerij en de Dijk in Volendam. In Schermerhorn was er een bezoek aan een molenmuseum.

Op donderdag 1 juni 2023 ging de Feestweek Zwanenburg-Halfweg van start met de traditionele seniorenmiddag.

Op vrijdag 5 mei 2023 werd er een busreis georganiseerd richting Kampen. Daar werd een bezoek afgelegd aan een miniatuurmuseum en werd er een boottocht gehouden. (Foto's: Willem Tavenier)

OP 14 december 2022 werd in het gebouw van de speeltuinvereniging het jaarlijkse kerstbingo georganiseerd. Als speciale verrassing was er een poffertjes bakker.

Op zaterdag 26 november 2022 vond het traditionele najaarsfeest gehouden. Deze keer was het feest in De Zoete Inval.

Op vrijdag 28 oktober 2022 gingen 55 deelnemers op pad met een busreis naar een klompenmakerij en naar de Brabantse Kempen.

Op woensdag 10 augustus werd bij de dagbesteding de Jeu de Boules baan geopend. Deze baan is aangelegd in samenwerking tussen de Seniorenvereniging en de Dagbesteding Zwanenburg. Tevens was er een barbecue voor de deelnemers aan de Dagbesteding, de mantelzorgers, de medewerkers en vrijwilligers.

Op woensdag 5 augustus organiseerde de Seniorenvereniging ZWH een busreis naar Drenthe waar onder meer een bezoek werd gebracht aan de boerderij van de bekende boerin Agnes

Op 6 mei 2022 werd een busreis georganiseerd naar Ridderkerk en Rotterdam. In Ridderkerk werd Van Noppen Chocolade atelier bezocht. Na een diner in de Schaapskooi in Delft volgde, nog een boottour door de haven van Rotterdam.

Na vier maanden geen bingo vanwege corona, was het weer zo ver: Op 18 maart 2022 werd er bingo georganiseerd in het gebouw van de Speeltuinvereniging.

Een activiteit onder de aandacht: Koersbal

Een activiteit onder de aandacht: Crea Hobby Club

Op 14 november 2021 werd het uitgestelde jubileumfeest van 2020 gehouden. Op 23 november 2020 bestond de Seniorenvereniging ZWH 5 jaar.

Op zaterdag 13 november 2021 werden de laatste vorobereidingen getroffen voor het jubileumfeest van 14 november 2021.

Veel senioren hadden zich verheugd op de eerste bingo sinds de uitbraak van corona. Na anderhalf jaar was het weer zo ver en konden ruim 70 deelnemers in het gebouw van de speeltuin, genieten van dit spel.

OP woensdag 6 oktober vond de tweede busreis van dit jaar plaats. Met twee bussen ging de rit naar De Peel waar naast een diner werd genoten van een rondrit. Foto's zijn van Willem Tavenier.

Op woensdag 29 september 2021 nam Klaas van de Berg afscheid bij de Dagopvang Zwanenburg. Jarenlang heeft hij als chauffeur voor de bezoekers van de Dagopvang gewerkt. Zijn passagier van die dag, overhandigde hem een attentie en een fles drank. De reden van zijn afscheid is het feit dat hij in oktober verhuist naar Heerhugowaard. Dat betekende, dat hij ook afscheid nam van de Seniorenvereniging, waar hij actief was bij het seniorenvervoer. Voorzitter Arnoud Hulst overhandigde hem daarvoor een cadeaubon.

Op woensdag 25 augustus 2021 vertrokken twee bussen met leden van de Seniorenvereniging ZWH in de richting van de Hoeksche Waard. In de Eendrachtshoeve kregen de deelnemers koffie met gebak. Daarna volgde een rondtoer onder begeleiding van gidsen. Na de lunch ging men nog naar het eilandje Tiengemeenten.

Op dinsdag 6 juli 2021 werd in woonservicecentrum Eigen Haard de 100 ste verjaardag gevierd van mevrouw Frouk de Muinck. Voorzitter Arnoud Hulst overhandigde haar een gratis deelname bewijs voor de fietstochten van Samen Fietsen ZWH.

In de eerste week van juni 2021 konden een aantal van de verenigingsactiviteiten na een half jaar stilstand door Corona, weer van start gaan.